Προσθετική

Όλες οι προσθετικές εργασίες που αφορούν τόσο την ακίνητη (γέφυρες, στεφάνες) όσο και την κινητή προσθετική (ολικές,μερικές οδοντοστοιχιές) αλλά και επί εμφυτευμάτων, κατασκευάζονται σε ειδικό εργαστηριακό χώρο πλήρως εξοπλισμένο από τον ίδιο τον οδοντίατρο Γεώργιο Σουλτάτη.

Ο ίδιος από το 1980 επιμελείται την πλειονότητα των εργαστηριακών σταδίων χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα υλικών και προσδίδοντας στις εργασίες του αισθητική, λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα και μακροβιότητα.

 olokeramikesΟλοκεραμικές Στεφάνες

 Οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις είναι κατασκευασμένες από ειδικό λευκό κεραμικό σκελετό που περιβάλλεται από πορσελάνη.Η απουσία του μεταλλικού σκελετού στις ολοκεραμικές στεφάνες τους προσδίδει τέλεια αισθητική απόδοση και φυσικότητα καθώς μπορούν να αποδώσουν την διαφάνεια και την διαθλαστικότητα στο φως του φυσικού δοντιού.

metalokeramikesΜεταλλοκεραμικές  Στεφάνες

Οι μεταλλοκεραμικές στεφάνες κατασκευάζονται από ένα μεταλλικό σκελετό, ο οποίος μπορεί να είναι είτε από πολύτιμο μέταλλο (χρυσός, πλατίνα) είτε από μη πολύτιμο κράμα, που καλύπτεται με πορσελάνη

Ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες

Σε όλες τις προσθετικές αποκαταστάσεις ( κινητή και ακίνητη προσθετική), γίνεται χρήση κυρίως οδοντιατρικής πορσελάνης η οποία έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 

  1. Καλύτερη αισθητική
  2. denturesΜεγάλη αντοχή στην εφαρμογή δυνάμεων
  3. Δεν προσροφά χρωστικές και αλλοιώνεται ελάχιστα με την πάροδο του χρόνου
  4. Προσφέρει βελτιωμένη μασητική λειτουργία
  5. Περιορισμένη εναπόθεση τρυγίας στην επιφάνεια της

 

 

 

Επικοινωνία

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Επικοινωνία

Μιχαλακοπούλου 86

1ος Όροφος  

11528, Αθήνα          

Τηλ: 210 7789869    

Fax: 210 7473805

Αναζήτηση


Χάρτης