ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΙΤΙΔΑ


Αν η περιεμφυτευματίτιδα βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος του οστού, το εμφύτευμα που πάσχει δεν συγκρατείται και πέφτει ή χρειάζεται εξαγωγή.

Η θεραπεία της περιεμφυτευματίτιδας περιλαμβάνει τις ακόλουθες φάσεις:

  • οδηγίες και άσκηση στη στοματική υγιεινή. Πρόκειται για ένα μάθημα στο οποίο εξειδικευμένο προσωπικό του ιατρείου μας διδάσκει ανάλογα με της τις ανάγκες του στόματος σας τον αποτελεσματικότερο τρόπο στοματικής υγιεινής τόσο γύρω από τα φυσικά δόντια όσο και γύρω από τα εμφυτεύματα.
  • συντηρητική φάση της θεραπείας. Στη φάση αυτή γίνεται υπό τοπική αναισθησία απομάκρυνση των παθογόνων μικροβίων και των υπολειμμάτων πέτρας από την επιφάνεια των εμφυτευμάτων τόσο πάνω από τα ούλα όσο και κάτω από αυτά με ειδικά εργαλεία και αντισηπτικά διαλύματα.

Στη φάση αυτή σημαντική είναι και η συμβολή του laser για καλύτερη απομάκρυνση των εναποθέσεων,απολύμανσης της περιοχής και βελτίωσης της επιφάνειας του οστού που περιβάλλει το εμφύτευμα.

  • χειρουργική φάση της θεραπείας. Στις περιπτώσεις όπου η οστική απώλεια είναι εκτεταμένη, γίνεται χειρουργική απομάκρυνση του φλεγμονώδους ιστού με ειδικά εργαλεία και laser σε συνδυασμό με τη χρήση μοσχευμάτων και ειδικών μεμβρανών για ανάπλαση του οστού γύρω από το εμφύτευμα όπου αυτό είναι απαραίτητο και εφικτό συνοδευόμενη από το κατάλληλο αντιβιοτικό σχήμα.




Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894



ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.gr



Πληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης



Copyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis