ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

LASER ΜΑΛΑΚΩΝ ΙΣΤΩΝ


Το LiteTouchTM Er: YAG laser, το πιο καινοτόμο οδοντιατρικό laser για θεραπεία σκληρών και μαλακών ιστών. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του , ολόκληρη η γεννήτρια παραγωγής του laser βρίσκεται μέσα στην χειρολαβή. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται απευθείας μετάδοση της ενέργειας στο άκρο.

Το LiteTouchTM είναιτο πιο μικρό laser στην κατηγορία “all tissue“ και ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα του laser: μικρές τομές, ταχύτερη επούλωση και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες και είναι πολυ αποδεκτό από τους ασθενείς.

 • To LiteTouchTM χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του με την γεννήτρια παραγωγής στην χειρολαβή, μεταφέρει κατευθείαν την ενέργεια στο άκρο. Χωρίς απώλεια ενέργειας και με χαμηλό κόστος συντήρησης.
 • Το LiteTouchTM έχει προεγκατεστημένα προγράμματα και ρυθμίσεις για μαλακά μόρια με χαμηλή ενέργεια.
 • Το LiteTouchTM μπορεί με μεγάλη ευκολία να απολυμάνει και να καθαρίσει τα εμφυτεύματα από περιεμφυτευματίτιδα χωρίς να επηρρεάσει την επιφάνεια των εμφυτευμάτων. Είναι το ιδανικό laser για την καταπολέμηση της περιεμφυτευματίτιδας.
 • Το LiteTouchTM είναι το πιο εργονομικό laser της αγοράς, χωρίς σχεδόν κανένα περιορισμό στην κίνηση του χεριού. Έτσι σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία της στοματικής κοιλότητας.
 • Το νέο LiteTouchTM διαθέτει νέα ανασχεδιασμένη οθόνη αφής, με ανασχεδιασμένο περιβάλλον για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.
 • Με το νέο LiteTouchTM δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκους υπολογισμούς. Το λογισμικό του περιλαμβάνει μια πληθώρα προγραμμάτων με προκαθορισμένες ρυθμίσεις ανάλογα την θεραπεία.
 • Το LiteTouchTM είναι το μικρότερο Er:YAG laser στην αφορά. Είναι τελείως φορητό και μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε οδοντιατρείο.
 • ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
 • ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
 • ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
 • ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
 • ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ
 • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Ακριβής και ελάχιστα επεμβατική διαμόρφωση του οστού.Αποκάλυψη εμφυτεύματος.Αποτελεσματική αντιμετώπιση περιεμφυτευματίτιδας.Απολύμανση εμφυτεύματος χωρίς να επηρρεαστεί η επιφάνεις του.Αφαίρεση κοκοιώδους ιστού χωρίς να επηρρεαστεί το υγιές οστό.Βελτιώνει και επιταγχύνει την αναγέννηση του οστού.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Εργασία χωρίς επαφή.Επιλεκτική και ακριβής αφαίρεση τερηδόνας. Αποφεύγεται η αφαίρεση υγειούς επιφάνειας του δοντιού.Χωρίς κραδασμούς.Χωρίς μικροσπασίματα και νέκρωση επιφάνειας (no carbonization).Αποτελεσματική απολύμανση της οδοντίνης.

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Αποτελεσματική απολύμανση του περιοδοντικού θυλάκου. Ακριβής και αποτελεσματική αφαίρεση του κοκοιώδους ιστού. Ακριβής και αποτελεσματική αφαίρεση της τρυγίας. Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική. Γρήγορη ανάρρωση μαλακών ιστών και του οστού. Ταχύτερη ανάρρωση και καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

Το laser LiteTοuch είναι η καταλληλότερη μέθοδος για οδοντιατρική θεραπέια σε παιδιά. Χωρίς θόρυβο, χωρίς να προκαλεί φόβο και χωρίς κραδασμούς. Ακριβής και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες. Εξαιρετική απολύμανση των τερηδονισμένων περιοχών, εξασφαλίζουν την αποτελεσματική θεραπεία. Εξαιρετική απολύμανση των όμορρων επιφανειών.

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ

Ελάχιστα επεμβατική διάνοιξη του δοντιού, χωρίς αύξηση της θερμοκρασίας, χωρίς μικροσπασίματα. Αποτελεσματική απομάκρυνση των βακτηρίων και απολύμανση του ριζικού σωλήνα. Η ακροριζεκτομή μπορεί να γίνει με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Σχεδιασμός του χαμόγελου με εύκολη ουλοπλαστική. Αποχρωματισμός των χρωστικών κηλίδων. Εξαιρετικό για την αφαίρεση όψεων πορσελάνης και στεφανών. Σας επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση των προσθετικών εργασιών.

Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.grΠληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςCopyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis