ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ


Η επιλογή των οδοντιατρικών εδρών έγινε ,έχοντας πάντα ως  γνώμονα την υγιεινή , την απολύμανση ,την ασηψία, την εργονομία αλλά και την άνεση του ασθενή .

Με τις οδοντιατρικές μονάδες της ΧΟ  η ποιότητα των υπηρεσιών είναι πολύ υψηλή. Για την αποφυγή της μετάδοσης μικροργανισμών οι έδρες μας διαθέτουν αποσπώμενα τμήματα τα οποία αφαιρούνται και αποστειρώνονται πρίν και μετά από κάθε χειρουργική επέμβαση με σκοπό τη δημιουργία ενός άσηπτου περιβάλλοντος και πεδίου εργασίας.

Οι οδοντιατρικές μονάδες ελέγχονται μόνο από τον ποδοδιακόπτη συνεπώς ο γιατρός έρχεται σε επαφή μόνο με αποστειρωμένες επιφάνειες κατά την διάρκεια της θεραπείας. Όλα τα κοπτικά αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο Class B, καθώς  επίσης και οι χειρολαβές εξασφαλίζοντάς μας 100% αποστειρωμένο και μικροβιακά ελεγχόμενο περιβάλλον.

Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με οδοντιατρικές οθόνες για την απεικόνιση της ψηφιακής ακτινογραφίας, της πανοραμικής, των αξονικών τομών αλλά και της ενδοστοματικής κάμερας. Ο ασθενής πληροφορείται άμεσα για την κλινική εικόνα της στοματικής του κοιλότητας και ο γιατρός  με τους συνεργάτες του έχουν όλες τις πληροφορίες άμεσα όταν τις χρειάζονται , εργαζόμενοι πάντα αναπόσπαστα στον ασθενή.

Σε συνδυασμό  με το πρόγραμμα Smart Link οι οδοντιατρικές έδρες μπορούν να ελεγχθούν και να μετατραπούν σε πλήρως ελεγχόμενες από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οδοντίατρος να μπορεί να χειριστεί όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος από τον υπολογιστή, να επιλέξει πολλά οδοντιατρικά προγράμματα και  να ρυθμίσει στροφές και ροπή για κάθε κοπτικό . 

Όλες οι οδοντιατρικές μας μονάδες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν στον οδοντίατρο να είναι επικεντρωμένος μόνο στον ασθενή και στην θεραπεία αυτού.

Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.grΠληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςCopyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis