ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ – CBCT


Η οδοντιατρική υπολογιστική τομογραφία (γνωστή και ως αξονική τομογραφία) είναι πραγματικά μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στο τομέα απεικόνισης και διάγνωσης στη σύγχρονη οδοντιατρική. Ο ογκομετρικός τομογράφος CS 81003D παρέχει τρισδιάστατες εικόνες των δομών των γνάθων και των δοντιών, με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περίθαλψη των ασθενών στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία.

Οι 3D εικόνες μας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την χειρουργική επέμβαση εικονικά με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αποφεύγοντας βλάβες που μπορεί να προκληθούν σε νεύρα και σε ζωτικές ανατομικές δομές, συμπεριλαμβανομένων των αιμοφόρων αγγείων και των ιγμορείων.

Η εικονική χειρουργική επέμβαση, από μια απλή τοποθέτηση εμφυτεύματος ή χειρουργική εξαγωγή ενός έγκλειστου φρονιμίτη μέχρι την αποκατάσταση όλου του στόματος με εμφυτεύματα, μπορεί να πραγματοποιηθεί με το ειδικό λογισμικό και να αξιολογηθεί στην οθόνη ενός computer πριν λάβει χώρα η πραγματική επέμβαση.

Επιπρόσθετα, η ύπαρξη ογκομετρικού τομογράφου στην κλινική μας, μας επιτρέπει κατά τη διάρκεια μιας λεπτής χειρουργικής επέμβασης να διακόψουμε και να προβούμε σε μια πρόσθετη απεικόνιση, αν αυτό δικαιολογείται. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε μέγιστη ασφάλεια, ακόμα και στις πιο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο εξοπλισμός αυτός μας δίνει την δυνατότητα πέραν των τρισδιάστατων τομογραφιών να λάβουμε πανοραμικές ακτινογραφίες, ακτινογραφίες ιγμορείων, και απεικονίσεις των κροταφογναθικών διαρθρώσεων. Η επιλογή του συγκεκριμένου εξοπλισμού και οι δυνατότητες που παρέχει στην ακρίβεια της απεικόνισης, μαζί με την δική μας άρτια εξειδίκευση και εμπειρία στις λειτουργίες του, το καθιστούν αναμφισβήτητα αναγκαίο σε κάθε διαγνωστική προσέγγιση, και φυσικά σε κάθε χειρουργική επέμβαση. Ο συγκεκριμένος τομογράφος είναι ότι πιο σύγχρονο και ασφαλές υπάρχει αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο ,γιατί πέραν των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων που μας προσφέρει, η ακτινοβολία που εκπέμπει συγκριτικά με πολλούς άλλους τομογράφους είναι ελάχιστη.

Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.grΠληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςCopyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis