ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ


Αθλητικοί νάρθηκες, νάρθηκες στόματος ή προστατευτικά των δοντιών είναι διαφορετικά ονόματα για το ίδιο πράγμα: Είναι μια συσκευή που φοριέται πάνω από τα δόντια και σε συνδυασμό με άλλα μέσα προστασίας της κεφαλής, είναι απαραίτητη σε κάθε αθλητική ή φυσική δραστηριότητα, ακόμη και αν αυτή δεν θεωρείται καταρχάς επικίνδυνη και προστατεύει όχι μόνο τα δόντια και τα ούλα αλλά και τις γνάθους των αθλουμένων από πιθανό κάταγμα κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας.
Ο προστατευτικός Νάρθηκας δεν προστατεύει μόνο τα δόντια , τα ούλα και τα χείλη των αθλουμένων αλλά αμβλύνει και τις εξασκούμενες δυνάμεις , κατά την στιγμή του κτυπήματος η της πτώσης τόσο στην κάτω γνάθο , στην άρθρωση της κάτω γνάθου αλλά και σε όλο το κρανίο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των κακώσεων στα οστά και τα μαλακά μόρια αλλά και στον εγκέφαλο.

mouthguardsΚατασκευάζονται από τον οδοντίατρο και προσαρμόζονται απόλυτα στο στόμα του ασθενούς. Αυτός ο τύπος είναι εξατομικευμένος μετά από αποτύπωμα στο ιατρείο του οδοντιάτρου σας και εν συνεχεία κατασκευή του σε ένα επαγγελματικό οδοντοτεχνικό εργαστήριο.
Δεν αποτελεί έκπληξη, το ότι παρέχουν την πιο άνετη εφαρμογή και την καλύτερη προστασία. Το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τίποτα σε σχέση με τους νάρθηκες του εμπορίου.
Επειδή εφαρμόζουν καλύτερα κι έχουν καλύτερη αίσθηση, οι περισσότεροι αθλητές προτιμούν προστατευτικούς νάρθηκες οδοντοστοιχίας κατά παραγγελία. Ωστόσο, είναι ο πιο ακριβός τύπος.
Η διαφορά όμως στο κόστος δεν είναι τόσο μεγάλη , σε σχέση με τα πλεονεκτήματα τους, ώστε να προτιμώνται αυτοί του εμπορίου.
Οι νάρθηκες καλύπτουν συνήθως τα πάνω δόντια και έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα δόντια από σπασίματα, κόψιμο στα χείλη και άλλους τραυματισμούς του στόματός σας.
Ο Οδοντίατρος επίσης θα λάβει υπόψιν του ιδιαιτερότητες του στόματος όπως π.χ. προτάξεις δοντιών , κινητικότητα δοντιών, γέφυρες κλπ και θα προτείνει έναν προστατευτικό νάρθηκα ειδικά κατασκευασμένο για να προστατεύει αυτά τα δόντια αποτελεσματικά.
Εάν φοράτε σιδεράκια ή έχετε προσθετικές αποκαταστάσεις στα δόντια σας (όπως γέφυρα) στην κάτω γνάθο , ο οδοντίατρος θα σας σχεδιάσει έναν ανάλογο και αποτελεσματικό νάρθηκα.

 

Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.grΠληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςCopyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis