ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ


Στο ιατρείο μας, σε παιδιά ηλικίας 4-13 ετών, εφαρμόζεται κυρίως προληπτική οδοντιατρική . Η εφαρμογή της προληπτικής οδοντιατρικής αποτελεί τη βάση για ένα υγιές στόμα στο μέλλον.

Η θεραπεία περιλαμβάνει :

  1. Προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών (sealants).Τα sealants είναι ρητίνες ,που καλύπτουν (φράζουν) τα αυλάκια και τις σχισμές των δοντιών και με τον τρόπο αυτό εμποδίζεται η συσσώρρευση μικροβίων στις ευπαθείς αυτές περιοχές και ο επακόλουθος τερηδονισμός τους.
  2. Τακτική φθορίωση των δοντιών κάθε 6 μήνες . Δεν θα πρέπει να παραλείπεται διότι το φθόριο συμβάλλει στην προστασία των οδοντικών ιστών.
  3. Περιοδικός καθαρισμός των δοντιών.
  4. Εμφράξεις δοντιών με τηχρήση laser ErYag, το οποίο κάνει τη διαδικασία του σφραγίσματος ανώδυνη και περισσότερο προσιτή στα παιδιά και χωρίς τη χρήση αναισθησίας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην εκμάθηση και τη διδασκαλία του σωστού τρόπου βουρτσίσματος και στη σωστή στοματική  υγιεινή  κατά την παιδική ηλικία.

Εκτός από την προληπτική και  θεραπευτική αγωγή  σε παιδιά ηλικίας 4-13 ετών, κρίνεται αναγκαία η συστηματική παρακολούθηση της οδοντικής ανάπτυξης , ώστε  η μόνιμη οδοντοφύια να είναι φυσιολογική , χωρίς προβλήματα στρεβλοφυίας, σύγκλεισης, αισθητικής και λειτουργίας της στοματικής κοιλότητας.

Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.grΠληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςCopyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis