ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ


 Από το 1991 στο ιατρείο μας γίνεται χρήση των ψηφιακών συστημάτων Τα πλεονεκτήματα της χρήσης της ψηφιακής ακτινογραφίας έναντι της συμβατικής με τη χρήση φιλμ περιλαμβάνουν:

  1. Μικρότερο χρόνο έκθεσης του ασθενούς, γεγονός που συνεπάγεται την ελαχιστοποίηση της δόσης ακτινοβολίας.
  2. Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας με υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια.
  3. Δυνατότητα επεξεργασίας της εικόνας αφού αυτή εμφανίζεται στην οθόνη Η/Υ. Η επεξεργασία της εικόνας περιλαμβάνει την προσθήκη χρωματισμών, contrast, σημειώσεων, μετρήσεων κ.α.
  4. Δυνατότητα σωστής και άμεσης διάγνωσης καθώς και διαφοροδιάγνωσης.

Η χρήση επίσης της ενδοστοματικής  ψηφιακής ακτινογραφίας δίνει τη δυνατότητα στον γιατρό να εξηγήσει με λεπτομέρεια στον ασθενή την πάθηση και το σχέδιο θεραπείας, να του υποδείξει τυχόν ευαίσθητα σημεία στην στοματική κοιλότητα ή ακόμη και να προλάβει τυχόν βλάβες σε αυτά πιο έγκαιρα από ότι με τη συμβατική κλασική ακτινογραφία. Η διάγνωση και η θεραπεία είναι πιο εύκολες  χάρη σε όλες τις ευκολίες τις ψηφιακής απεικόνισης

Για την διενέργεια ψηφιακών ακτινογραφιών στο ιατρείο μας, επιλέχθηκαν σύγχρονα οδοντιατρικά ακτινογραφικά μηχανήματα  τα οποία είναι υψίσυχνα. Αυτό συνεπάγεται την ελαχιστοποίηση του χρόνου έκθεσης του ασθενούς καθώς και της δόσης ακτινοβολίας. Επιπροσθέτως, επιτυγχάνεται καλύτερη ποιότητα εικόνας με αποτέλεσμα ο γιατρός να μπορεί να διεξάγει τα σωστά διαγνωστικά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.grΠληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςCopyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis