ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ROOT MEMBRANE


H τεχνική “Root membrane” είναι μια πρωτότυπη τεχνική, η οποία πλεονεκτεί απέναντι στα μέχρι σήμερα δεδομένα στην διατήρηση της αισθητικής των αποκαταστάσεων με εμφυτεύματα στην πρόσθια αισθητική ζώνη των γνάθων.

Σκοπός της τεχνικής “Root membrane” είναι μέσω της διατήρησης τμήματος της ρίζας του προς αποκατάσταση δοντιού να επιτύχουμε την διατήρηση των περιεμφυτευματικών ιστών (συνεπώς και της αισθητικής), γύρω από το άμεσα τοποθετούμενο εμφύτευμα.

Η διατήρηση τμήματος της ρίζας του δοντιού και της αιμάτωσης στην ευαίσθητη πρόσθια αισθητική περιοχή της άνω γνάθου μέσω της σκόπιμης εμβύθισης του παρειακού τμήματος της ρίζας σε συνδυασμό με την άμεση τοποθέτηση σε εγγύτητα με αυτό εμφυτεύματος μπορεί να οδηγήσει σε προβλέψιμη και βιώσιμη κλινική σταθερότητα του άμεσα τοποθετούμενου και φορτιζόμενου εμφυτεύματος,με κύριο πλεονέκτημα τη διατήρηση της αισθητικής στην πιο απαιτητική περιοχή του στόματος.

Η τεχνική εφαρμόστικε και ανακαλύφθηκε από τον φίλο και οδοντίατρο Κωνσταντίνο Σιόρμπα για πρώτη φόρά το 2009.

Επικοινωνία

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη


ΑΘΗΝΑ

Μιχαλακοπούλου 86
ΤΚ. 11528, Αθηνα
2107789869
2107711894ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αποδήμων Ευρυτάνων 13
ΤΚ. 36100, Καρπενήσι
Τ. 2237023666
gs@soultatisdental.grΠληροφορίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Λαμπερά Χαμόγελα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

CHANGING LIVES
Βρείτε μας!

Τα νέα μας

Δείτε ενδιαφέροντα περιστατικά και τα νέα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςCopyright 2019 GSD. All rights reserved. Powered by Georgios Kouratiadis